L’Associació Cases amb Cor, és una entitat sense ànim de lucre, formada per famílies, persones afectades i persones sensibilitzades pels problemes de cor, en concret per les cardiopaties congènites i el transplantament cardíac.

 

L’Associació Cases amb Cor, fou constituïda a la primavera de l’any 2017, amb seu a Barcelona ciutat, per treballar en millorar la qualitat de vida d’infants, adolescents i persones adultes amb problemes de cor i les seves famílies. 

Amb una visió transversal i col·laborativa amb altres entitats ja existents, per a sumar esforços pel benestar del col·lectiu, crear consciència i visibilitat de la malaltia.

La Associació Cases amb Cor,es una entidad sin ánimo de lucro, formada por familias, personas afectadas y personas sensibilizadas con los problemas de corazón, en particular con las cardiopatías congénitas y el trasplante cardíaco.

La Associació Cases amb Cor, constituida en la primavera del año 2017, con sede en Barcelona ciudad, trabaja para mejorar la calidad de vida de niños y niñas, adolescentes y personas adultas con problemas de corazón y sus familias. 

Con una visión transversal y colaborativa con otras entidades ya existentes, a fin de aunar y sumar esfuerzos para el bienestar del colectivo, crear conciencia y visibilidad de la enfermedad.

Per a la consecució dels seus objectius s’estan desenvolupant, en l’actualitat, diferents projectes:

Para la consecución de sus objetivos se están desarrollando, en la actualidad, distintos proyectos:

COR DE PAPER 72ppp.jpg
L'ATELIER DEL COR 72ppp.jpg
Logo.jpeg
FB_IMG_1516645994642.jpg

Activitats:

Actividades:

Ciutat Solidaria Onda Cero.jpg

Entrevista a Ciutat Solidària d'Onda Cero . Escolta-la...

Entrevista a Ciutat Solidaria en Onda Cero. Escuchala ...

IMG_20190714_143741_639.jpg

Bateig de Submarinisme i Snorkel. Juliol 2019

Bautizo de Submarinismo y Snorkel. Julio 2019

"Bautizo de submarinismo para pacientes con cardiopatías infantiles"

I més ...

Y más ...